Plata si livrare

PROCESAREA COMENZILOR

In zilele lucratoare, comenzile lansate pana la ora 14:00 vor fi predate serviciului de curierat in aceeasi zi urmand ca livrarea catre Dumneavoastra sa se faca in functie de programul de livrare al curierului (de obicei a doua zi pentru majoritatea oraselor din tara); comenzile lansate dupa ora 14:00 vor fi predate curierului a II-a zi.

Comenzile lansate vineri dupa ora 14:00 sau in zile nelucratoare vor fi predate curierului in urmatoarea zi lucratoare, urmand ca livrarea catre Dumneavoastra sa se realizeze in functie de programul de livrare al curierului.

LIVRAREA PRODUSELOR

Pentru livrarea comenzilor www.bio4planet.ro (Four Mer Pharma) utilizeaza serviciul de curierat de la  Nemo Curier   www.nemocurier.ro . Pretul livrarii unui colet de max. 3kg este de 16 lei (TVA inclus) , la coletele de peste 3kg costul livrarii este de 18 lei (TVA inclus)  in numeroase localitati din tara. Pentru localitati situate la distanta mare de centrele de distributie Nemo veti fi contactat telefonic si prin e-mail pentru a discuta posibilitatile si costul de livrare. Pretul livrarii este suportat integral de Four Mer Pharma  pentru comenzi mai mari de 100 Lei.

Pentru a va asigura de integritatea coletului va rugam sa verificati atent coletul in momentul inmanarii. Daca observati deteriorari ale coletului sau colete umede va rugam sa refuzati ridicarea coletului. Reclamatiile ulterioare ridicarii coletului referitoare la integritatea produselor nu mai pot fi solutionate.

PLATA PRODUSELOR

Produsele comandate vor fi achitate in sistem ramburs reprezentantului curierului. Acesta are obligatia de a va inmana o chitanta pentru suma achitata.