19%

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.

Disponibilitate: În Stoc
Pret: 7,83LEI 6,30LEI

* Pretul contine TVA

Producător: Natur Market
Cod produs: nm1

Modalitati de plata: RAMBURS | VISA

 Modalitati de transport:
Curierat rapid (oriunde in tara): 16 lei

Fulgi de ovaz fara gluten 200g

Fulgii de ovaz pot fi folositi în mai multe moduri. Fulgii se utilizeaza cele mai frecvent pentru a prepara traditionalul terci, adesea consumat si dimineața. Ei au un conținut ridicat de fibre și o sursă de proteine.

Utilizare: produsul poate fi amestecat cu lapte, chefir, lapte bătut, iaurt. Fulgii pot fi folositi pentru a îngroșa sosuri și tocane. De asemenea pot fi adăugati la anumite tipuri de pâine, prăjituri, batoane și muesli dietetic.

Reteta terci : Într-o cratiță, se încălzește la 200 ml de lapte cu miere (sau zahăr pot fi înlocuite cu xilitol), apoi se toarnă în 4-5 linguri de cereale și se fierbe putin. Puteți adăuga, de exemplu mere maruntite, o mână de fructe uscate, scorțișoară.

Ingrediente: 100% fulgi fără gluten ,

Produsul poate contine urme de nuci, alune (pământ), semințe de susan și produse care conțin dioxid de sulf, ouă, lapte, țelină.

 

Valoarea nutrititionala la 100 g *

Valoarea energetică

1380 kJ / 327 kcal

Grasimi, inclusiv:

 

- acizi grași saturați

- poli nesaturate

- Acizi grași mono nesaturate

4,9 g

 

0,8 g

2,1 g

1,8 g

Carbohidratii, inclusiv:

 

- zahăr

- amidon

62 g

 

1,2 g

- fibre alimentare

8,5 g

- proteine

 

-sare

14 g (17% *)

 

0,01 g