Fulgi de ovaz fara gluten 200g


Descriere
Fulgi de ovaz fara gluten 200g
Fulgii de ovaz pot fi folositi în mai multe moduri. Fulgii se utilizeaza cele mai frecvent pentru a prepara traditionalul terci, adesea consumat si dimineața. Ei au un conținut ridicat de fibre și o sursă de proteine.
Utilizare: produsul poate fi amestecat cu lapte, chefir, lapte bătut, iaurt. Fulgii pot fi folositi pentru a îngroșa sosuri și tocane. De asemenea pot fi adăugati la anumite tipuri de pâine, prăjituri, batoane și muesli dietetic.
Reteta terci : Într-o cratiță, se încălzește la 200 ml de lapte cu miere (sau zahăr pot fi înlocuite cu xilitol), apoi se toarnă în 4-5 linguri de cereale și se fierbe putin. Puteți adăuga, de exemplu mere maruntite, o mână de fructe uscate, scorțișoară.
Ingrediente: 100% fulgi fără gluten ,
Produsul poate contine urme de nuci, alune (pământ), semințe de susan și produse care conțin dioxid de sulf, ouă, lapte, țelină.
Valoarea nutrititionala la 100 g | |
Valoarea energetică | 1380 kJ / 327 kcal |
Grasimi, inclusiv: - acizi grași saturați - poli nesaturate - Acizi grași mono nesaturate |
4,9 g 0,8 g 2,1 g 1,8 g |
Carbohidratii, inclusiv: - zahăr - amidon |
62 g 1,2 g |
Fibre alimentare | 8,5 g |
Proteine | 14 g |
Sare | 0,01 g |
Opinii (0)
Spune-ti opinia
Numele tau:Opinia ta: Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Nota: Rau Bun
Introduceti codul din imagine: