MUSLI TRADITIONAL 500G

Producator: Natur Market
Cod produs: NM 19
Disponibilitate:In stoc
8,87LEI 6,21LEI Fara TVA: 6,21LEI
 Cost livrare: 18 lei. LIVRARE GRATUITA in tara la comenzile de peste 200,00 lei

Descriere

Specificul fulgilor din musli este procedeul de obţinere. În locul metodelor complicate şi dăunătoare valorilor nutritive, fulgii pentru musli se obţin din bobul integral de cereală (se îndepărtează doar stratul dur, fibros, exterior), care este presat pentru a-i da forma cunoscută, după care este rapid opărit sau prăjit. Prin ultimele proceduri se asigură aducerea amidonului într-o formă digerabilă, cât şi inactivarea enzimelor care ar produce în timp alterarea. Astfel, bobul de cereală îşi menţine întregi vitaminele din complexul B, tocoferolul, fibrele, inclusiv beta-glucanii din orz şi ovăz, grăsimile din germene, deci nutrienţi pe care omul modern îi foloseşte pentru efectele pozitive asupra organismului.
Ingrediente: fulgi de ovăz 36,36%, fulgi de grâu 36,36%, fulgi de porumb 12,12%, afine (afine uscate, zahar, ulei de floarea soarelui) 9,1%, stafide Thompson (stafide uscate, ulei vegetal) 6,06%.
Procesul de amestecare: Polonia
Condiții de depozitare. A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Produsul este depozitat în spatii uscate, curate, ventilate și fără dăunători. Temperatura de depozitare nu depășește 25 °C, iar umiditatea este de 80%.
Alergeni: gluten
Produsul nu conține conservanti, organisme modificate genetic și nu este produs genetic 


Valori nutriționale

Valoarea nutrițională a produsului 100 g
Valoare energetică 1472 kJ / 352 kcal
Grăsimi
- Inclusiv acizi grași saturați
4,1 g
0 g
Carbohidrati
Inclusiv zaharuri
76,6 g
9,5 g
Proteine 8,6 g
Sare 1 g

 

Vitamine si minerale/100 g
Fosfor 286 mg
Magneziu 86 mg
Fier 3 mg
Zinc 2 mg


Posibile abateri naturale. Conținutul de sare se datorează exclusiv prezenței sodiului natural.
Masa neta: 500G

Opinii (0)

Spune-ti opinia

Numele tau:
Opinia ta: Nota: Codul HTML este citit ca si text!

Nota: Rau           Bun

Introduceti codul din imagine: