MUSLI TRADITIONAL 500G


Descriere
Specificul fulgilor din musli este procedeul de obţinere. În locul metodelor complicate şi dăunătoare valorilor nutritive, fulgii pentru musli se obţin din bobul integral de cereală (se îndepărtează doar stratul dur, fibros, exterior), care este presat pentru a-i da forma cunoscută, după care este rapid opărit sau prăjit. Prin ultimele proceduri se asigură aducerea amidonului într-o formă digerabilă, cât şi inactivarea enzimelor care ar produce în timp alterarea. Astfel, bobul de cereală îşi menţine întregi vitaminele din complexul B, tocoferolul, fibrele, inclusiv beta-glucanii din orz şi ovăz, grăsimile din germene, deci nutrienţi pe care omul modern îi foloseşte pentru efectele pozitive asupra organismului.
Ingrediente: fulgi de ovăz 36,36%, fulgi de grâu 36,36%, fulgi de porumb 12,12%, afine (afine uscate, zahar, ulei de floarea soarelui) 9,1%, stafide Thompson (stafide uscate, ulei vegetal) 6,06%.
Procesul de amestecare: Polonia
Condiții de depozitare. A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Produsul este depozitat în spatii uscate, curate, ventilate și fără dăunători. Temperatura de depozitare nu depășește 25 °C, iar umiditatea este de 80%.
Alergeni: gluten
Produsul nu conține conservanti, organisme modificate genetic și nu este produs genetic
Valori nutriționale
Valoarea nutrițională a produsului 100 g | |
Valoare energetică | 1472 kJ / 352 kcal |
Grăsimi - Inclusiv acizi grași saturați |
4,1 g 0 g |
Carbohidrati Inclusiv zaharuri |
76,6 g 9,5 g |
Proteine | 8,6 g |
Sare | 1 g |
Vitamine si minerale/100 g | |
Fosfor | 286 mg |
Magneziu | 86 mg |
Fier | 3 mg |
Zinc | 2 mg |
Posibile abateri naturale. Conținutul de sare se datorează exclusiv prezenței sodiului natural.
Masa neta: 500G
Opinii (0)
Spune-ti opinia
Numele tau:Opinia ta: Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Nota: Rau Bun
Introduceti codul din imagine: