PESMET PANKO 200G
Descriere
Acest tip de pesmet este de origine japoneza asemanandu-se cu pesmetul clasic, dar datorita faptului ca la fabricarea acestuia se foloseste doar paine alba, fara coaja, se formeaza fulgi ceva mai mari decat in cazul pesmetului obisnuit. Ca urmare, in momentul gatirii acesta formeaza o crusta crocanta, comparabila cu cea din fulgii de porumb.
Pesmetul Panko poate fi utilizat atat pentru carne, cat si pentru legume si pentru ca are o textura diferita de pesmetul clasic, fulgii de pesmet vor crea o crusta mult mai crocanta decat in mod obisnuit.. Pe perioada postului pesmetul panko se poate folosi la pregatirea legumelor, iar in restul anului, pesmetul se poate utiliza cu usurinta la pregatirea snitelelor de carne, cascaval pane sau pentru preparate dulci, ca de exemplu galuste cu fructe.
Masa neta: 200g
Opinii (0)
Spune-ti opinia
Numele tau:Opinia ta: Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Nota: Rau Bun
Introduceti codul din imagine: